If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Появи се някакво свирене отпред и горе-долу в лявата част (абе приблизително пред шофьора). Започва да се чува, когато трябва да ми се включва турбото (~2200 оборота). Предположения какъв е проблемът и къде да го оправя? (и срещу колко пари )
Спукан маркуч м/у интекулера и тръбата която отива в маркуча към смукателния колектор. Пари 80ст. до лев за маркуча. Другия варянт е спукан интеркулер.
Спукан маркуч м/у интекулера и тръбата която отива в маркуча към смукателния колектор. Пари 80ст. до лев за маркуча. Другия варянт е спукан интеркулер.
Може да свири и самото турбо, зависи какъв е звукът - ак се чува нещо като свистене на въздух, може да е квото казва Кефо, а иначе и мойто турбо свири, щото е износено.
Кефо, маркуч за турбо няма за 1 лев, гаранция
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Е то всички турбини си свирят независимо нови стари.Като се износи почва по-скоро да стърже но свиренето пак си остава.
10см маркуч в магазин за маркучи маслоустойчив не е повече от лев два. В магазините за части въобще го няма тоя маркуч.
С тоя маркуч моеш само ракия да точиш Декстер е прав маркучите за турбо пътища не са обикновенни хвани се и прочети малко
Относно проблема на колегата мога само да кажа че по интернет маркучи не сменят и неможе да се определи свири ли свисти ли и от каде идва шума ако има такъв Най-добре на някоя среща ела и ще го видиме
А колега турбината почне ли да "стърже" както си написал нема да изкара повече от 2-3 давания на газ
Относно маркуча... мен практиката ме учи.Вече 20'000 кара с такъв маркуч и няма никакъв проблем с него.
Относно турбото ако ти се разкарва до Редута ела да чуеш как стърже това и как му хлопа оста с лопатките и как хвърля масълце, но за сега(да чукна на дърво ) няма проблеми.Като я надуя на таблото стрелката стига почти до червеното,но до там
Относно маркуча... мен практиката ме учи.Вече 20'000 кара с такъв маркуч и няма никакъв проблем с него.
Относно турбото ако ти се разкарва до Редута ела да чуеш как стърже това и как му хлопа оста с лопатките и как хвърля масълце, но за сега(да чукна на дърво ) няма проблеми.Като я надуя на таблото стрелката стига почти до червеното,но до там
ъхъ,и аз така-на изхода на компресорния охлюв наставих три парчета от маркуч различен диаметър,понеже тая турбина е по-малка,маркуча го купих от селскостопанската аптека,дотук съм минал над 12000км,няма ядове
Comment